Maukaste

Palvelemme Tampereella osoitteessa Näsilinnankatu 22.
puhelinro:   (03) 2128289
sähköposti:   maukaste (a) gmail.com

Ma 12-18
Ti-Pe 12-18
La 12-17

KEVÄT/KESÄ 2020. Poikkeusoloissa palvelemme toistaiseksi supistetuin aukioloin. Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella – mikäli aukiolomme ei sovi aikatauluihinne. Tällöin ota yhteyttä hyvissä ajoin ja sovitaan esim. että tulemme avaamaan aiemmin. Voit myös varata yksityisen ostoshetken klo 10-12 välille, jolloin on varmasti väljää tehdä ostoksia.

 

Arkipyhät ja sunnuntait myymälämme on suljettu.
HUOMIOITHAN myös, että yksityistilaisuudet, koulutukset yms. voivat muuttaa aukioloaikoja. Pyrimme ilmoittamaan poikkeuksista hyvissä ajoin Facebookissa ja blogissamme, mutta joskus muutokset tapahtuvat nopeallakin aikataululla – soittamalla voi aina varmistaa kuinka olemme auki! Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Kyselyt kutsuista ja yksityistilaisuuksista mieluiten aina puhelimitse, jolloin on helpointa puhua yksityiskohdista. Kaikki varaukset ainoastaan paikan päällä myymälässä tai puhelimitse. Emme vahvista sähköpostilla tai viestilomakkeella tehtyjä kutsuvarauksia.