Adam&Eve on nyt Maukaste ~ Suomen naisellisin seksuaaliterveysmyymälä jo vuodesta 2002

Adam&Eve on perustettu kesällä 2002. Vuosien saatossa näkemyksemme ja filosofiamme ovat vahvistuneet, samalla kun seksuaaliterveys on alettu ottaa osana jokaisen kokonaisterveyttä ja seksivälineitä löytää erotiikkaliikkeiden lisäksi jopa apteekeista. Vuosien aikana kerätty tietotaito ja jatkuva kouluttautuminen on kuitenkin valttikorttimme.  Haluamme entistä enemmän tarjota naisille ja pariskunnille laadukkaita tuotteita seksuaaliseen hyvinvointiin ja mielihyvään; ”Kun päätä ei särje, kaikilla on kivempaa!”

Vuonna 2012 myymälämme 10-vuotissyntymäpäivien lähestyessä päätimme, että on aika ottaa uusi askel eteenpäin. Kymmenen vuoden aikana asiakaspalautetta oli kertynyt sen verran mukavasti, että uuden liikkeen pystyimme rakentamaan suoraan asiakaspalautteen ja omien kokemuksiemme pohjalta, asiakaslähtöisesti.

Uusi liikkeemme Tampereen Näsilinnankadulla on Suomen ensimmäinen, joka on suunniteltu nimenomaan palvelemaan sekä matalan kynnyksen myymälänä (meillä ei esimerkiksi ole esillä elokuvia, lehtiä tai muuta K-18 -materiaalia) että yksityistilaisuuksien loungena tai pienenä, intiiminä luentosalina. Me olemme siis enemmän kuin pelkkä kivijalkakauppa tai nettimyymälä. Historiamme aikana olemme pitäneet lukemattomia polttareita, naisteniltoja ja kutsuja sekä asiakkaidemme kotona, että liikkeessämme. Uusi myymälätila suunniteltiin palvelemaan entistä paremmin etenkin yksityistilaisuuksissa erilaisia ja erikokoisia ryhmiä.

Olemme osallistuneet seksuaaliterveysalan koulutuksiin ja myös itse luennoineet esimerkiksi Suomen Lantionpohjan Fysioterapeuttien koulutuspäivillä. Seksuaaliterveysvälineala on ollut vuosia melko ”villiä” ja kuka tahansa on voinut pistää pystyyn erotiikkamyymälän. Erottaudumme joukosta vuosien kokemuksen ja kouluttautumisen ansiosta. Ja eihän kukaan voi ymmärtää naista niin kuin toinen nainen! Lisäksi haluamme omalta osaltamme tehdä työmme kaupungin keskustan elävänä pitämisessä ja pyrimme palvelemaan asiakkaita kivijalassa niin kauan kuin vain mahdollista – nettimyynnissä kauppa on kasvotonta ja vastuu oikean tuotteen löytämisestä sysätty asiakkaalle ja tällöin myös pettymyksiä tulee useammin. Kivijalkamyymälässä tuotteet pääsee näkemään ennen ostopäätöstä ja neuvomme myös huoltoon ja käyttöön liittyvissä asioissa, kuten korsetin pukemisessa tai hieromasauvan puhtaana pitämisessä.

Vastaamme tuotevalikoimastamme itse valikoimalla ja tilaamalla ainoastaan tuotteita, joihin uskomme. Oma maahantuonti takaa sen, että pystymme hakemaan maailmalta juuri ne tuotteet, joita asiakkaillemme haluamme tarjota. Valmistusmateriaalit ja kestävyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita – kertakäyttötuotteisiin emme halua panostaa niiden epäekologisuuden vuoksi.

Alkukeväästä 2014 alkaen liikkeessämme on myös mahdollista saada fysioterapeutin neuvontaa esimerkiksi lantionpohjan lihasten vahvistamiseen tai yhdyntäkivun helpottamiseen.

Maukastus

Muutaman vuoden kypsyttelyn jälkeen, viimein syksyllä 2017, oli aika tehdä taas muutoksia. Vuosi vuodelta Adam&Eve on ollut enemmän myymälä Eevoille, eikä niinkään Aatameille (kuin korkeintaan Eevojen Aatameille!) ja halusimme selkiyttää konseptimme ja brändimme vastaamaan tätä ajatusta ja muutosta. Vuosien saatossa oma kouluttautumisemme on tehnyt meistä asiantuntijuudessa täysin omanlaisensa myymälän genressä, joka vieläkin harmillisen usein yleistetään joksikin aivan muuksi. Meidän suuntamme on entistä voimakkaammin pois kaikesta, mikä yhdistetään stereotyyppisesti erotiikkaliikkeisiin. Lisäksi nimi Adam&Eve kääntyy suomalaiseen suuhun melko vaikeasti.

Syntyi Maukaste – myymälä.

Maukaste on ensisijaisesti hyvinvointiyritys, jonka ydinosaamisaluetta on naisten seksuaaliterveys, mielihyvä ja hyvinvointi. Me Maukasteen takana olemme naisia ja haluamme tehdä työtämme nimenomaan naisnäkökulmasta ja naisia ajatellen.

Arvon naiset, tervetuloa palveltavaksi Suomalaiseen kivijalkamyymälään!