Laadukkaat korsetit kiristykseen tai kaunistukseen

Kivijalkamyymälämme on erikoistunut erilaisten, kauniiden korsettien myyntiin. Myymme sekä koristeellisia korseletteja, että tukevia kiristyskorsetteja.

Oikean kokoisen ja mallisen korsetin löytyminen vaatii aina sovituksen. Ja kun oikea koko löytyy, etenkin kiristyskorsetit muokkautuvat käyttäjälleen, jolloin ne ovat miellyttäviä ja tukevia pitää. Kiristyskorsetti muokkaa keskivartaloa ampiaismaiseksi, mutta on lisäksi tukeva ja mukava päällä. Saatavilla on sekä rinnan alle jääviä vyötärökorsetteja (josta on helpointa aloittaa!) tai rinnan päälle yltäviä ns. kokokorsetteja. Muokkaavissa kiristyskorseteissa on spiraaliluut, joten ne elävät käyttäjänsä muotojen mukana, eivätkä tunnu ahdistavalta. Kevyemmät korsetit eli korseletit puolestaan eivät sovellu napakkaan kiristämiseen, mutta muotoilujensa ja koristelujensa ansiosta korostavat juuri oikeita kohtia. Sekä kiristyskorsetteja että kevyempiä korsettitoppeja löytyy monenkokoisille naisille!

Autamme korsetin pukemiseen ja huoltoon liittyvissä asioissa sovituksen yhteydessä. Mikäli olet kiinnostunut korsetista, varaathan ajan sovitukseen! Tällöin meillä on myyjä auttamassa Sinua oikean mallin ja koon löytymisessä sekä korsetin kiristämisessä.

Ajanvaraus korsetin sovitukseen puhelimitse (03) 2128289. Tiedustelut myös sähköpostilla tai paikan päällä liikkeessämme.