Maukaste

Suomen naisellisin mielihyvä- ja seksuaaliterveyskauppa

Maukaste – mielihyvämyymälä on enemmän kuin pelkkä kivijalkakauppa tai nettimyymälä. Liikkeemme suunniteltu nimenomaan palvelemaan sekä matalan kynnyksen myymälänä että yksityistilaisuuksien loungena tai pienenä, intiiminä luentosalina. Me Maukasteen taustalla olemme naisia ja olemme pyrkineet tuomaan naisellisen näkökulman ja tunnelman myymäläämme, jotta asiointi olisi helppoa ja mukavaa. Koemme tekevämme tärkeää työtä seksuaaliterveyden edistämisen alalla ja toivomme, että etenkin kaikilla naisilla olisi kivaa elämän jokaisella osa-alueella, seksuaalisuutta unohtamatta – ja kun naisilla on kivaa, yleensä silloin myös miehillä on kivaa!

Kivijalkamyymälä Maukaste sijaitsee Tampereen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Löydät meidät osoitteesta Näsilinnankatu 22.

Myymälässämme Sinua palvelevat asiantuntevat naismyyjät. Liikkeessämme on mahdollisuus saada esimerkiksi fysioterapeutin neuvontaa vaikkapa lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi! Meillä on vuosien kokemus myös erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämisestä – naistenillat, seksivälinekutsut, polttarit, luennot…Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käytähän hieman aikaa tutkiessasi keitä me olemme, mitä teemme ja miten palvelemme asiakkaitamme. Viimeisimmät kuulumiset löydät aina blogistamme!

Me olemme se naisellinen vaihtoehto