Polttarit

Polttarikutsuissa olemme palvelleet Pirkanmaan alueella jo 20 vuotta. Alkujaan kutsut järjestettiin lähes aina järjestäjän omassa tilassa: kotona, saunalla tms. Sittemmin moni kysyi mahdollisuutta pitää kutsut myymälässä, jolloin osallistujat pääsevät näkemään koko suuren valikoiman ja pitämään kenties toivotun ”rauhallisemman” hetken ennen kuin matka jatkuu uusiin hauskoihin haasteisiin. Nykyisin järjestämmekin kutsuja lähestulkoon pelkästään paikan päällä myymälässä ja suosittuja ovat olleen myös polttaripäivän täpäkästi aloittavat aamubrunssikutsut; Miltäs kuulostaisi raikas brunssi heti aamutuimaan: tuoreita mansikoita, suolaisia skonsseja, kylmää skumppaa unohtamatta!

Polttarikutsuja kuten muitakin pienempiä yksityistilaisuuksia varten myymälässämme on nimenomaan tätä tarkoitusta varten intiimi kutsu- ja esittelytila, johon mahtuu parhaiten 5-10 hengen ryhmä, mutta jopa 15 saadaan istumaan. Tietenkään myöskään alarajaa ei ole, ja aina kutsuille voi tulla muutamankin hyvän ystävän kesken.
Huomaattehan, että etenkin kesä- ja pikkujouluaikaan kutsut kannattaa varata ajoissa, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti!

Polttareiden ohjelmaksi on paljon vaihtoehtoja!

Yksityistilaisuus tai Polttareiden pikamaukastus -rasti, josta sankari saa vielä muistoksi diplomin!

Makuuhuoneen Maukastajan testi tulevalle morsiamelle

Voitte varata ryhmällenne ajan polttareiden pikarastille, jolla tuleva morsian pääsee suorittamaan leikkimielisen makuuhuoneen maukastajan -testin. Testi sisältää kysymyksiä, kuvantunnistusta ja myös tuotteisiimme tutustumista hyvässä hengessä. Suorituksesta sankarille muistoksi diplomi ja tietysti valokuvaus diplomin kanssa! Pikarastin kesto noin 45-60 minuuttia ja myymälämme on silloin auki myös muille.

Yksityistilaisuudet sekä pikamaukastus-rasti varaukset puhelimitse (03) 2128289 tai paikan päällä myymälässä. Hinta 50€/ryhmä.

Huomioittehan, että palvelemme ryhmiä ainoastaan ajanvarauksella.

Huom. Jos olette tulossa polttariporukalla ostoksille ilman ajanvarausta:

  • Varmistakaa puhelimitse tai paikan päällä aukioloaikamme: varatut kutsut saattavat etenkin kesäaikaan muuttaa aukioloaikojamme, ja yksityistilaisuuden varanneet ryhmät ovat aina etusijalla. Pyrimme ilmoittamaan poikkeuksista hyvissä ajoin sekä nettisivuillamme, että facebookissa.
  • Asiakkaidemme yksityisyyden takaamiseksi kaikenlainen tallennus (videointi, valokuvaus…) on kiellettyä muuten kuin yksityistilaisuuksissa – Tuskin itsekään haluaisit tulla ikuistetutksi ventovieraan polttarivideolle seksivälineostoksilla?
  • Rauhallisen ostoshetken takaamiseksi kaikille asiakkaillemme pyydämme, että polttariporukasta ostoksille saapuu max. 5 hengen ryhmä.
  • Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti. Myös polttarisankarit ovat meille asiakkaita, joten meiltä saa kysyä, mikäli tahtoo avioelämän alkuun jotain tiettyä! Emme kuitenkaan työaikana ilman erillistä sopimusta osallistu polttariohjelmaan, emmekä siis pyynnöstä esimerkiksi näyttele käyttäytyvämme eri tavoin kuin mitä normaalisti asiakkaiden kanssa. (Aina välillä pyydetään heittämään härskiä läppää, nolaamaan sankaria, keksimään leikityksiä, laittamaan sankari esittelemään tuotteita muille asiakkaille tms. mikä ymmärrettävästi ei ole meidän mielestämme soveliasta.)

 

Toivotamme kaikille hauskoja polttaripäiviä! Ja muistutamme, että meille voi tulla vaikkei kukaan olisikaan menossa naimisiin!