Suomen naisellisin seksuaaliterveys- ja mielihyvämyymälä

Kivijalkamyymälä Maukaste palvelee katutasossa Tampereen keskustassa.  Meillä Sinua palvelevat asiantuntevat naismyyjät.

Voit aina kysyä tuotteistamme – suurinta osaa pääsee myös paikan päällä kokeilemaan iholle (öljyjä, liukasteita) ja toteamaan, miltä ne tuoksuvat ja tuntuvat. Samoin leluista on nähtävillä mallikappaleita, joten ennen ostopäätöstä voit kuulostella äänenvoimakkuutta, tunnustella materiaaleja ja vaikkapa sitä onko paristot helppo vaihtaa! Samoin asuvalikoimastamme sovittaa voi lähes kaikkia valikoiman asuja. Muistathan, että korsetin sovitukset vain ajanvarauksella! Silloin meillä on myyjä auttamassa oikeankokoisen ja mallisen korsetin löytämisessä ja neuvomme myös pukemiseen ja korsetin huoltamiseen liittyvissä toimenpiteissä.

Olemme edelleen ensisijaisesti kivijalkamyymälä ja asiakkaiden palveleminen kasvotusten on vahvuutemme. Me samat ihmiset olemme myös nettikauppamme takana; Voit aina soittaa ja kysyä jos jokin tuote askarruttaa tai haluat tilata tuotteita nettikaupan ulkopuolelta.

Jos ns. erotiikkaliikkeeseen astuminen arastuttaa, helppo tapa on varata kutsut naisporukalle myymäläämme – näin saatte omassa rauhassa tutustua tuotteisiin ja Me olemme paikalla vain Teitä varten. Lue lisää yksityistilaisuuksista!