KUTSUT JA TUOTE-ESITTELYT

Naistenillat ja luennot, seksivälinekutsut, erotiikkakutsut, korsettikutsut, intiimituotekutsut…rakkaalla lapsella on monta nimeä! Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten naistenkutsujen ja seksuaaliterveysaiheisten luentojen järjestämisestä.

Kutsut ovat mainio tapa tutustua rauhassa tuotteisiin ammattitaitoisen naismyyjän opastuksella, rennossa hengessä, naisten kesken. Tuote-esittelyt ovat olleet suosittuja ohjelmanumeroita polttareihin ja syntymäpäiviin liittyen, mutta aina ei tarvita ”tekosyytä” hyvällä porukalla hauskan illan viettämiseen. Kutsuillemme on paljon vaihtoehtoja: yksityistilaisuudet myymälässämme, polttarirasti myymälän aukiollessa, tai rajoitetuissa määrin myös kotikutsut ovat mahdollisia Tampereen (lähi)alueella. Lue lisää erilaisista mahdollisuuksista TÄÄLTÄ!

Kutsumme ovat kuin rentouttava, hauska, oma hetki ryhmällenne. Ostokset saatte mukaan aina samantien, eli voitte varmistua, että saatte juuri ne tuotteet kuin haluattekin, ilman pitkää toimitusaikaa (pl. niin sanottu kotikutsuesittely, missä voidaan sopia, ettei esittelijällä ole myytäviä tuotteita mukanaan). Kutsuillamme ei kuitenkaan koskaan ole ostopakkoa.

Kaikki esittelijämme ovat vakituisia työntekijöitämme ja siten koulutettuja tuotteiden asiantuntija, sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Ja aina naisia! Kaikki kutsuilla esiteltävät tuotteet ovat tarkoin valikoituja ja kukin esittelijämme voi muokata myös esittelypakettia mieluisekseen.

Menestyksen salaisuus on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu, myös kutsuilla. Räätälöimme kutsut aina ryhmän mukaan, toivomuksia voi esittää niin aikataulun kuin esiteltävien tuotteidenkin suhteen. Toisinaan kutsujen tarkoitus on löytää osallistujille sopivankokoiset ja vartaloa imartelevat korsetit, kun taas toisinaan naisellinen vertaistuki ja rento keskustelu seksuaalisuuden eri puolista – tai mitä hyvänsä tältä väliltä! Kutsuillamme ideana ei ole koskaan nolata ketään. Kenenkään ei tarvitse kertoa itsestään asioita, joita ei tahdo.

Uudessa liikkeessämme voimme palvella 2-20 hengen ryhmiä, sekä luennoissa ja koulutuksissa erikoisjärjestelyin jopa yli 30 osallistujaa mahtuu. Uusi liiketilamme on suunniteltu toimimaan entistä paremmin yksityistilaisuuksissa. Liiketilamme on avara, valoisa ja meiltä löytyy inva-WC.

Huomaathan, että kutsuvaraukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vahvista sähköpostitse jätettyjä varauksia!

Sähköpostitse (maukaste(a)gmail.com) voi toki tiedustella vapaita aikoja ja muutenkin kysyä lisätietoja. Tiedusteluihin on tällöin hyvä kirjata mahdollisimman tarkasti toivomukset ajan ja paikan suhteen, henkilömäärä jne.

Suosituimpina ajankohtina (kesä, pikkujoulukausi) toivomme, että varaatte kutsut hyvissä ajoin, sillä ajat täyttyvät nopeasti.

Kutsut liikkeessämme alkaen 80€/porukka (hinta hyvitetään ja ostokset ylittävät 300€).
Polttarirasti 50€, sisältäen diplomin.
Kotikutsut alkaen 100€.

Lue lisää YKSITYISTILAISUUDET -kohdasta tai soita (03) 2128289 (lankapuhelin) tai 0400 720 790 (kännykkä, myös tekstiviestit ja whatsapp) ja kysy lisää!

Ihanat kuusikymppiset Adam&Evessä, oli ihana kuulla öljyistä ja muista millä hemmotella itseä ja kumppania

Tiina 60v

PRIVATE SHOPPING

Huomaathan, että meille on mahdollista tulla ostoksille kaikessa rauhassa myös yleisten aukiolojen ulkopuolella pienemmälläkin porukalla, vaikkapa yksin tai kumppanin kanssa. Tällöin kyseessä eivät ole kutsut, vaan yksityinen shoppailuhetki ilman ulkopuolisia. Soita ja kysy lisää! Yksityinen ostoshetki on mahdollista varata aukiolomme päätteeksi, eli arkisin kello 18.00 alkaen tai lauantaina klo 17.00. Erityissopimuksesta on myös mahdollista avata liikkeemme jo ennen aamukymmentä, mikäli se sopii aikatauluusi paremmin. Hoidamme varaukset sekä kutsuihin, että yksityisiin ostoshetkiin aina puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vastaa sähköpostilla tehtyihin varauksiin! Olethan ajoissa varatessasi, mielellään vähintään viikko ennen toivomaasi ajankohtaa.

KOTIKUTSUT

Kutsut on mahdollista järjestää myös muussa tahtomassanne paikassa, esim. kotona tai saunatiloissa. Tällöin tuotevalikoima on suppeampi, mutta myös sen suhteen kutsuja varatessanne voitte esittää toivomuksia. Mikäli toiveenanne on sovittaa asuja, suosittelemme kutsujen varaamista liikkeeseen, sillä asuvalikoiman laajuuden ja vaihtuvuuden vuoksi emme niitä voi kotikutsuille mukaan ottaa.

Kotikutsujen hinta sovitaan aina erikseen ajankohdan ja välimatkan mukaan.