Yksityistilaisuudet

Olemme järjestäneet monenlaisia yksityistilaisuuksia jo yli 14 vuotta. Isommista luennoista ja koulutuksista pieniin ja intiimeihin kotikutsuihin.

Naistenkutsumme ovat kuin rentouttava kasvohoito. Teillä on omasta aikataulustanne riippuen 1,5-3 tuntia omaa aikaa. Myymälämme kutsuhuoneeseen mahtuu parhaiten 5-12 hengen porukka, mutta pienin erityisjärjestelyin jopa 17 henkeä saadaan hyvin istumaan! Mikäli haluat tulla rauhassa ostoksille vain yhden tai kahden kaverisi kanssa, voitte myös varata yksityisen ostoshetken aukioloaikojen ulkopuolelle, ilman tuote-esittelyä. Erityisjärjestelyin myymälästämme saadaan rakennettua vaikkapa luentotila noin 30 osallistujalle. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri Teille sopiva tilaisuus!

Kaikki yksityistilaisuudet tulee aina varata joko puhelimitse (03-2128289) tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vahvista sähköpostitse tehtyjä varauksia.

Kutsut ja tuote-esittelyt liikkeessämme ovat hinnaltaan alkaen 50€/porukka, joka hyvitetään, mikäli ostoksenne ylittävät 200€. Kotikutsujen ja luentojen/koulutusten hinnat sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti.

Meillä ei ole freelancer-myyjiä, vaan kaikki esittelijämme ovat vakituisia työntekijöitämme ja siten koulutettuja tuotteiden asiantuntijoita, sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Ja aina naisia! Kaikki kutsuilla esiteltävät tuotteet ovat tarkoin valikoituja ja kukin esittelijämme voi muokata myös esittelypakettia mieluisekseen. Myymme vain tuotteita, joihin itse uskomme, siten myös asiakkaamme voivat luottaa laatuun ja toimivuuteen.

Kaiken perustana on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu, myös kutsuilla. Räätälöimme kutsut aina porukan mukaan, toivomuksia voi esittää niin aikataulun kuin esiteltävien tuotteidenkin suhteen. Toisinaan kutsujen tarkoitus on löytää osallistujille sopivankokoiset ja vartaloa imartelevat korsetit, toisinaan naisellinen vertaistuki ja rento keskustelu seksuaalisuuden eri puolista ja joskus pelkkä iloinen hauskanpito seksivälineisiin tutustuen! Kutsuillamme ideana ei ole koskaan nolata ketään. Kenenkään ei tarvitse kertoa itsestään asioita, joita ei tahdo.

Soita tai tule käymään niin inspiroidaan yhdessä juuri Teidän näköiset kutsut/polttarit!

Muistathan varata kutsut ajoissa! Etenkin kesällä polttarit ja alkutalvesta pikkujoulut täyttävät kalenterin nopeasti.

Tiesithän myös, että kutsuiltamme saat aina haluamasi tuotteet mukaan saman tien! Olivat kutsut sitten liikkeessä tai ns. kotikutsut. Näin pääset testaamaan ihanuudet vaikka samana iltana, eikä tarvitse odottaa postia ja saat varmasti juuri sen tuotteen, minkä halusitkin. Tämä on ollut alusta asti asiakkaidemme toivomus ja siitä olemme saaneet kiitosta. Se on myös tae luotettavuudesta: tuote, jonka haluat, näet paikan päällä ja voit todeta sen toimivuuden – ja saman tuotteen saat heti mukaan, paristoineen kaikkineen!

Mutta ostopakkoa kutsuilla ei ole. Voit myös rauhassa jäädä miettimään esiteltyjä tuotteita. Hinnat ovat meillä samat sekä kotikutsuilla, että liikkeessämme pidetyissä esittelyissä, kuin mitä normaalistikin. Myös nettikaupastamme löydät tuotteet samoilla hinnoilla.

Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille ensiarvoisen tärkeää, joten liikkeen ollessa avoinna kaikenlainen valo- ja videokuvaus on kielletty. Yksityistilaisuuksissa valokuvaaminen onnistuu, mikäli se kaikille osallistujille sopii. Videokuvausta emme yksityisyyden suojelemiseksi suosittele.

POLTTARIT

Meiltä on mahdollista varata täyden palvelun polttarihetki! Polttarikutsuissa olemme palvelleet Pirkanmaan alueella ja ympäri Suomea jo yli 14 vuotta. Liikkeemme kutsu- ja esittelytilaan mahtuu parhaiten 8-12 hengen ryhmä. Voitte toimittaa haluamanne pikkutarjoilut paikan päälle hyvissä ajoin vaikkapa edellisellä viikolla. Laitamme kaiken valmiiksi ja teidän ei tarvitse muuta kuin tulla paikan päälle rentoutumaan! Miltäs kuulostaisi esimerkiksi raikas brunssi heti aamutuimaan: tuoreita mansikoita, suolaisia skonsseja, kylmää skumppaa unohtamatta! (Huomioittehan, että esittelyn aikana napostelu ei ole mahdollista, sillä öljyjä ja tuoksuja kokeillaan iholle – mahdolliseen ruokailuun tulee siis varata hieman ylimääräistä aikaa)

Kutsuillamme ei ole ostopakkoa. Tilaisuudessa ei ole tarkoitus nolata ketään, tämän vuoksi emme nosta myöskään tulevaa morsianta esiin. Polttarikutsuilla sankari saa aina mukaansa pienen lahjan, joka toimii myös hauskana muistona polttareista ja on käyttökelpoinen, vaikkapa hääyönä.

LUENNOT JA KOULUTUKSET

Olemme erikoistuneet järjestämään myös muita kuin tuote-esittelykutsuja. Historiasta löytyy TYKY-päiviä, luentoja ja koulutuksia. Kutsut räätälöidään aina asiakaslähtöisesti osallistujien mukaan. Meitä voi pyytää myös vierailevaksi kouluttajaksi tai luennoijaksi, mikäli asiantuntemuksemme sopii teemaan.

Kysy lisää luennoista ja koulutuksista (03) 2128289

Uusi liiketilamme on suunniteltu toimimaan entistä paremmin yksityistilaisuuksissa. Liikkeessämme Näsilinnankadulla voimme palvella 2-15 hengen ryhmiä kutsuille varatussa huonetilassa, sekä luennoissa ja vastaavissa erikoisjärjestelyin jopa yli 30 osallistujaa mahtuu istuutumaan myymälätilaan. Liiketilamme on avara, valoisa ja meiltä löytyy inva-WC. Parkkitilaa löytyy lähistöltä reilusti ja Tampereen keskustan palvelut ja ravintolat ovat aivan vieressä.

Vuosien saatossa kerätty kokemus, kouluttautuminen, sekä työskentely yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa on antanut meille vahvuuksia toimia myös erikoisryhmien kanssa. Olemme järjestäneet yksityistilaisuuksia mm. näkö- ja kuulovammaisille, ikäihmisille, koulutukset seksuaaliterveysalan opiskelijoille ja ammattilaisille (seksuaalineuvojat, -terapeutit yms) ja paljon muuta.

Luentojen ja koulutusten aiheita ovat olleet mm. ehkäisy ja kondomit, seksuaaliterveystuotteet erityisryhmille, lantionpohjan toiminta ja harjoittaminen, yhdyntäkipupotilaan apuvälineet ja fysioterapeutin näkökulma seksuaaliterveystuotteisiin. Seksuaaliterveys on osa hyvinvointia, ja siksi erinomainen näkökulma mihin tahansa terveysalan koulutuspäivään.

Mikäli erityisosaamisestamme olisi juuri Teidän ryhmällenne hyötyä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

KOTIKUTSUT

Kutsut on mahdollista järjestää myös muussa tahtomassanne paikassa, esim. kotona tai saunatiloissa Tampereen alueella. Tällöin tuotevalikoima on suppeampi, mutta myös sen suhteen kutsuja varatessanne voitte esittää toivomuksia. Mikäli toiveenanne on sovittaa asuja, suosittelemme kutsujen varaamista liikkeeseen, sillä asuvalikoiman laajuuden ja vaihtuvuuden vuoksi emme niitä voi kotikutsuille mukaan ottaa.

Kotikutsujen hinnat sovitaan aina erikseen ajankohdan ja välimatkan mukaan.

Kotikutsut Ylivieskassa ja ympäristössä: Seksuaalineuvoja Katariina Pohjoiskangas.

PRIVATE SHOPPING

Huomaathan, että meille on mahdollista tulla ostoksille kaikessa rauhassa myös yleisten aukiolojen ulkopuolella pienemmälläkin porukalla, vaikkapa yksin tai kumppanin kanssa. Tällöin kyseessä eivät ole kutsut, vaan yksityinen shoppailuhetki ilman ulkopuolisia. Soita ja kysy lisää! Yksityinen ostoshetki on mahdollista varata aukiolomme päätteeksi, eli arkisin kello 18.00 alkaen tai lauantaina klo 17.00. Erityissopimuksesta on myös mahdollista avata liikkeemme jo ennen aamukymmentä, mikäli se sopii aikatauluusi paremmin. Hoidamme varaukset sekä kutsuihin, että yksityisiin ostoshetkiin aina puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vastaa sähköpostilla tehtyihin varauksiin! Olethan ajoissa varatessasi, mielellään vähintään viikko ennen toivomaasi ajankohtaa.