Yksityistilaisuudet

Olemme järjestäneet monenlaisia yksityistilaisuuksia jo yli 20 vuotta. Isommista luennoista ja koulutuksista pieniin ja intiimeihin kotikutsuihin.

Naistenkutsuille on paljon vaihtoehtoja ja aina saa kysyä lisää!

Yksityistilaisuuksissa teillä on omasta aikataulustanne riippuen n. 2 tuntia omaa aikaa. Myymälämme kutsuhuoneeseen mahtuu parhaiten 5-10 hengen porukka, mutta pienin erityisjärjestelyin jopa 17 henkeä saadaan hyvin istumaan! Mikäli haluat tulla rauhassa ostoksille vain yhden tai kahden kaverisi kanssa, voitte myös varata yksityisen ostoshetken aukioloaikojen ulkopuolelle, ilman tuote-esittelyä, ja toki kutsut onnistuvat myös vaikkapa neljälle hengelle. Erityisjärjestelyin myymälästämme saadaan rakennettua vaikkapa luentotila noin 30 osallistujalle. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri Teille sopiva tilaisuus!

Kaikki yksityistilaisuudet tulee aina varata joko puhelimitse (03-2128289) tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vahvista sähköpostitse tehtyjä varauksia.

Mikäli tiedustelet aikoja/päiviä sähköpostilla (maukaste(a)gmail.com), laitathan mukaan mahdollisimman tarkasti toivomuksenne päivän, ajan ja paikan suhteen, henkilömäärän ja myös jos osaatte jo sanoa millaisia kutsuja olette ajatelleet (aamubrunssi, ilta-ajat, pikakutsut, polttarirasti, kotikutsut…jne.).

Kutsut ja tuote-esittelyt liikkeessämme yksityistilaisuutena ovat hinnaltaan alkaen 80€/porukka, joka hyvitetään, mikäli ostoksenne ylittävät 300€. Kotikutsujen ja luentojen/koulutusten hinnat sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti. Kotikutsut kauttamme alk. 100€. Polttarirasti (myymälän aukiollessa, kutsuhuoneessa, kesto n. 45-60min.) 50€ sisältäen diplomin.

Kaikki esittelijämme ovat koulutettuja tuotteiden asiantuntijoita, sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Ja aina naisia! Kaikki kutsuilla esiteltävät tuotteet ovat tarkoin valikoituja ja kukin esittelijämme voi muokata myös esittelypakettia mieluisekseen. Myymme vain tuotteita, joihin itse uskomme, siten myös asiakkaamme voivat luottaa turvallisuuteen, laatuun ja toimivuuteen.

Kaiken perustana on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu, myös kutsuilla. Räätälöimme kutsut aina porukan mukaan, toivomuksia voi esittää niin aikataulun kuin esiteltävien tuotteidenkin suhteen. Toisinaan kutsujen tarkoitus on löytää osallistujille sopivankokoiset ja vartaloa imartelevat korsetit, toisinaan naisellinen vertaistuki ja rento keskustelu seksuaalisuuden eri puolista ja joskus pelkkä iloinen hauskanpito seksivälineisiin tutustuen! Kutsuillamme ideana ei ole koskaan nolata ketään. Kenenkään ei tarvitse kertoa itsestään asioita, joita ei tahdo. Ketään ei nosteta ”esille”, paitsi polttarirastilla, jossa sankari on enemmän keskipisteenä, mutta siinäkin toki koko porukka osallistuu.

Soita tai tule käymään niin inspiroidaan yhdessä juuri Teidän näköiset kutsut!

Tiesithän myös, että kutsuiltamme saat haluamasi tuotteet mukaan saman tien! Näin pääset testaamaan ihanuudet vaikka samana iltana, eikä tarvitse odottaa postia ja saat varmasti juuri sen tuotteen, minkä halusitkin. Tämä on ollut alusta asti asiakkaidemme toivomus ja siitä olemme saaneet kiitosta. Se on myös tae luotettavuudesta: tuote, jonka haluat, näet paikan päällä ja voit todeta sen toimivuuden – ja saman tuotteen saat heti mukaan, paristoineen/latauksineen kaikkineen! (Meiltä voi myös varata kotikutsut esittelykutsuina, jolloin esitteljällä ei ole myytäviä tuotteita mukanaan, eikä siihen varata aikaa)

Mutta ostopakkoa kutsuilla ei tietenkään ole. Voit aina rauhassa jäädä miettimään esiteltyjä tuotteita. Hinnat ovat meillä samat sekä kotikutsuilla, että liikkeessämme pidetyissä esittelyissä, kuin mitä normaalistikin. Myös nettikaupastamme löydät tuotteet samoilla hinnoilla. Kotikutsuillakaan emme koskaan yksitellen vie osallistujia ”sivuun” tekemään tilauksia, eli ei tarvitse pelätä ns. pakkomyynti-tilannetta. Myymälässämme voit kulkea kassan kautta ostosten kanssa, tai jättää ostokset toiselle kertaa!

Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille ensiarvoisen tärkeää, joten liikkeen ollessa avoinna kaikenlainen valo- ja videokuvaus on kielletty. Yksityistilaisuuksissa valokuvaaminen onnistuu, mikäli se kaikille osallistujille sopii. Videokuvausta emme yksityisyyden suojelemiseksi suosittele. Muistattehan aina varmistaa sopiiko kuvaaminen mukana oleville!

POLTTARIT

Meiltä on mahdollista varata täyden palvelun polttarihetki! Polttarikutsuissa olemme palvelleet Pirkanmaan alueella ja ympäri Suomea jo yli 14 vuotta. Liikkeemme kutsu- ja esittelytilaan mahtuu parhaiten 8-12 hengen ryhmä. Voitte toimittaa haluamanne pikkutarjoilut paikan päälle hyvissä ajoin vaikkapa edellisellä viikolla. Laitamme kaiken valmiiksi ja teidän ei tarvitse muuta kuin tulla paikan päälle rentoutumaan! Miltäs kuulostaisi esimerkiksi raikas brunssi heti aamutuimaan: tuoreita mansikoita, suolaisia skonsseja, kylmää skumppaa unohtamatta! (Huomioittehan, että esittelyn aikana napostelu ei ole mahdollista, sillä öljyjä ja tuoksuja kokeillaan iholle – mahdolliseen ruokailuun tulee siis varata hieman ylimääräistä aikaa)

Kutsuillamme ei ole ostopakkoa. Tilaisuudessa ei ole tarkoitus nolata ketään, tämän vuoksi emme nosta myöskään tulevaa morsianta esiin. Polttarikutsuilla sankari saa aina mukaansa pienen lahjan, joka toimii myös hauskana muistona polttareista ja on käyttökelpoinen, vaikkapa hääyönä.

LUENNOT JA KOULUTUKSET

Olemme erikoistuneet järjestämään myös muita kuin tuote-esittelykutsuja. Historiasta löytyy TYKY-päiviä, luentoja ja koulutuksia. Kutsut räätälöidään aina asiakaslähtöisesti osallistujien mukaan. Meitä voi pyytää myös vierailevaksi kouluttajaksi tai luennoijaksi, mikäli asiantuntemuksemme sopii teemaan.

Kysy lisää luennoista ja koulutuksista (03) 2128289

Uusi liiketilamme on suunniteltu toimimaan entistä paremmin yksityistilaisuuksissa. Liikkeessämme Näsilinnankadulla voimme palvella 2-15 hengen ryhmiä kutsuille varatussa huonetilassa, sekä luennoissa ja vastaavissa erikoisjärjestelyin jopa yli 30 osallistujaa mahtuu istuutumaan myymälätilaan. Liiketilamme on avara, valoisa ja meiltä löytyy inva-WC. Parkkitilaa löytyy lähistöltä reilusti ja Tampereen keskustan palvelut ja ravintolat ovat aivan vieressä.

Vuosien saatossa kerätty kokemus, kouluttautuminen, sekä työskentely yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa on antanut meille vahvuuksia toimia myös erikoisryhmien kanssa. Olemme järjestäneet yksityistilaisuuksia mm. näkö- ja kuulovammaisille, ikäihmisille, koulutukset seksuaaliterveysalan opiskelijoille ja ammattilaisille (seksuaalineuvojat, -terapeutit yms) ja paljon muuta.

Luentojen ja koulutusten aiheita ovat olleet mm. ehkäisy ja kondomit, seksuaaliterveystuotteet erityisryhmille, lantionpohjan toiminta ja harjoittaminen, yhdyntäkipupotilaan apuvälineet ja fysioterapeutin näkökulma seksuaaliterveystuotteisiin. Seksuaaliterveys on osa hyvinvointia, ja siksi erinomainen näkökulma mihin tahansa terveysalan koulutuspäivään.

Mikäli erityisosaamisestamme olisi juuri Teidän ryhmällenne hyötyä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

KOTIKUTSUT

Kutsut on mahdollista järjestää myös muussa tahtomassanne paikassa, esim. kotona tai saunatiloissa Tampereen alueella. Tällöin tuotevalikoima on suppeampi, mutta myös sen suhteen kutsuja varatessanne voitte esittää toivomuksia. Mikäli toiveenanne on sovittaa asuja, suosittelemme kutsujen varaamista liikkeeseen, sillä asuvalikoiman laajuuden ja vaihtuvuuden vuoksi emme niitä voi kotikutsuille mukaan ottaa.

Kotikutsujen hinnat sovitaan aina erikseen ajankohdan ja välimatkan mukaan.

Kotikutsut Ylivieskassa ja ympäristössä: Seksuaalineuvoja Katariina Pohjoiskangas.

PRIVATE SHOPPING

Huomaathan, että meille on mahdollista tulla ostoksille kaikessa rauhassa myös yleisten aukiolojen ulkopuolella pienemmälläkin porukalla, vaikkapa yksin tai kumppanin kanssa. Tällöin kyseessä eivät ole kutsut, vaan yksityinen shoppailuhetki ilman ulkopuolisia. Soita ja kysy lisää! Yksityinen ostoshetki on mahdollista varata aukiolomme päätteeksi, eli arkisin kello 18.00 alkaen tai lauantaina klo 17.00. Erityissopimuksesta on myös mahdollista avata liikkeemme jo ennen aamukymmentä, mikäli se sopii aikatauluusi paremmin. Hoidamme varaukset sekä kutsuihin, että yksityisiin ostoshetkiin aina puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vastaa sähköpostilla tehtyihin varauksiin! Olethan ajoissa varatessasi, mielellään vähintään viikko ennen toivomaasi ajankohtaa.