Me Maukasteessa olemme kaikki naisia

Näkökulmamme myös seksuaaliterveyden maailmaan on erityisen naisellinen!

Yhteensä yli 20 vuoden kokemus seksuaaliterveystuotteista takaa sen, että Sinua palvelevat aina asiantuntevat naismyyjät. Valikoimme ja tilaamme myymälämme tuotteet itse, joten tiedämme, mitä hyllystä löytyy.

Maukaste on palveleva kivijalkamyymälä, mikä tarkoittaa sitä, että voit aina kysyä tuotteista – opastamme mielellämme. Asiakkaan ei meille tullessaan tarvitse tietää seksuaaliterveysvälineistä mitään, me olemme paikalla sitä varten. Jos emme suoriltaan osaa vastata, teemme parhaamme ottaaksemme selvää!

Taustalla on monenlaista koulutusta, mutta suurin koulu tälle alalle on elämän koulu. Se, että vuosien saatossa olemme keränneet kokemuksia – sekä hyviä että huonoja – ja oppineet niistä. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja pyrkineet toimimaan palautteen mukaan, mutta myös omia periaatteita unohtamatta; aina se tuote, jota eniten mainostetaan, ei ole se paras mahdollinen! Ja se, mikä toimii yhdelle, ei toimi kaikille. Kertakäyttökulttuuria vastaan haluamme taistella ja siksi pyrimme valikoimaan mahdollisimman kestäviä tuotteita sekä ohjaamaan asiakkaitamme käyttämään tuotteita siten, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä – oli kyse sitten korsetista tai hieromasauvasta. Meitä yhdistää myös aito innostus ja ylpeys tekemästämme työstä.

Ensisijaisesti Maukaste on kivijalkamyymälä, sillä me mieluummin kohtaamme ihmiset ihmisinä emmekä klikkauksina verkkokaupan läpi. Mutta mikäli olet kauempaa, on hyvä tietää, että verkkokaupan takana ovat samat naiset. Siksi voit kääntyä puoleemme myös verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Tekniikan ihmelapsia emme ole (edelleen, kun juttelemme mieluummin ihmisille kuin koneille) mutta ainakin myytävistä tuotteista osaamme vastata. Teknisissä ongelmissa luultavasti joudumme kääntymään jonkun muun puoleen.

Me koemme tekevämme työtä tärkeän asian puolesta – jotta kaikki naiset olisivat edes himpun verran tyytyväisempiä ja onnellisempia!

Muakaste on meille sydämen asia. Toivomme, että se välittyy myös asiakkaillemme!

Tervetuloa tutustumaan!

Terveisin,

Laura
toimitusjohtaja, korsettispesialisti, seksuaaliterveystuotteiden myynnistä ja maahantuonnista yli 15 vuoden kokemus, kissaihminen henkeen ja vereen

Tiia
fysioterapeutti, seksuaaliterveystuotteiden asiantuntijamyyjä, jumppatäti, pubivisailija, jatkuvassa matkakuumeessa