Tampereen myymälän aukioloajat

Palvelemme katutasossa sijaitsevassa myymälässämme osoitteessa Näsilinnankatu 22 (koronatilanteesta johtuen, toistaiseksi supistetuin aukioloin):

MA 12 -18
TI-PE 12 – 18
LA 12 – 17

Arkipyhät ja sunnuntait myymälämme on suljettu.
HUOMIOITHAN myös, että yksityistilaisuudet, koulutukset yms. voivat muuttaa aukioloaikoja. Voit aina soittaa ja kysyä mahdollisista poikkeuksista! Pyrimme myös ilmoittamaan muutoksista facebook-sivuillamme hyvissä ajoin.

KEVÄT/KESÄ 2020. Poikkeusoloissa palvelemme toistaiseksi supistetuin aukioloin. Muutoksia aukioloihin voi tulla nopeallakin aikataululla – me tulemme paikan päälle vain 100% terveinä, ja toivomme sitä myös asiakkailtamme. Seuraamme lisäksi yleisiä ohjeistuksia kokoontumisrajoitusten jne. suhteen, ja se voi vaikuttaa mm. yksityistilaisuuksiin.

Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella – mikäli normaali aukiolomme ei sovi aikatauluihinne. Tällöin ota yhteyttä hyvissä ajoin ja sovitaan esim. että tulemme avaamaan aiemmin. Voit myös varata yksityisen ostoshetken klo 10-12 välille, jolloin on varmasti väljää tehdä ostoksia.