LUENNOT JA KOULUTUKSET

Olemme erikoistuneet järjestämään hyvin erilaisia yksityistilaisuuksia. Tilaisuudet räätälöidään aina asiakaslähtöisesti osallistujien mukaan.

Uusi liiketilamme on suunniteltu toimimaan entistä paremmin erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Liikkeessämme sijaitsevassa kutsutilassa voimme palvella 2-15 hengen ryhmiä, sekä luennoissa ja TYKY- yms. koulutuksissa erikoisjärjestelyin jopa yli 30 osallistujaa mahtuu istumaan avaraan myymälätilaamme. Liiketilamme on helppokulkuinen, valoisa ja meiltä löytyy inva-WC. Parkkitilaa on lähistöllä runsaasti.

Vuosien saatossa kerätty kokemus, kouluttautuminen, sekä työskentely yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa on antanut meille vahvuuksia toimia myös erikoisryhmien kanssa. Olemme järjestäneet yksityistilaisuuksia mm. näkö- ja kuulovammaisille, ikäihmisille, TYKY –ryhmille, seksuaaliterveysalan opiskelijoille ja ammattilaisille (seksuaalineuvojat, -terapeutit yms), yhteistyökumppaneillemme, ja paljon muuta. Luentojen ja koulutusten aiheita ovat olleet mm. ehkäisy ja kondomit, seksuaaliterveystuotteet erityisryhmille, lantionpohjan toiminta ja harjoittaminen, yhdyntäkipupotilaan apuvälineet, sekä oman seksuaaliterveyden edistäminen osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Voimme myös tulla paikan päälle koulutuspäiväänne kertomaan seksuaaliterveystuotteista. Mikäli katsotte, että ammattitaidostamme olisi hyötyä teille, ottakaa yhteyttä niin keskustellaan lisää!