Turvaseksin aakkoset

Terveellinen ja turvallinen seksielämä tarkoittaa myös sitä, että suojaudutaan ei-toivotuilta raskauksilta ja etenkin ei-toivotuilta taudeilta. Adam&Eve on yksi Suomen suurimpia kondomien ja liukasteiden maahantuojia ja toimitamme tuotteitamme useille terveysalan järjestöille, kouluille, sairaaloille ja neuvontapisteille. Meiltä löytyy myös kondomisertifioitu henkilöstö – joten kaiken mitä et vielä ole tiennyt kondomeista, me tiedämme!

Kondomien ohella liukuvoiteen käyttö ehkäisee hankaumien ja mikrohaavaumien syntyä, ja siten vähentää riskiä saada intiimialueen tulehdus tai tartunta. Kondomit ovat lähestulkoon aina liukastettuja, mutta etenkin anaaliyhdynnässä lisäliukaste voi olla tarpeen. Riittävä liukasteen käyttö vähentää myös kondomin rikkoutumisen riskiä.

KONDOMIEN KIRJO

Tärkein asia ensin: Kondomeissa on eroja.

Kondomeita valmistetaan useissa tehtaissa monessa maailman kolkassa. Ihan jokainen tehdas ei ole läpinäkyvä eivätkä esimerkiksi ympäristöasiat kestä tarkempaa analysointia. Meille on tärkeää, että myymämme kondomit ovat korkealuokkaisia, kestäviä, miellyttäviä käyttää ja lisäksi eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Haluamme tietää, mistä kondomit tulevat, ja kuka ne tekee. Korkealaatuinen kondominvalmistus vaikuttaa myös siihen, että kumin tuoksu on minimaalinen, eikä kondomi tunnu paksulta, vaan itse asiassa aika mukavalta, ja helposti päälle rullattavalta.

Kondomeissa on runsaasti kokoeroja. Valitsemalla oikean koon, teet kondomin käytöstä miellyttävää – eihän vääränkokoisilla kengilläkään ole mukava kävellä! Lisäksi löytyy ohuempia, paksumpia, eritavoin liukastettuja, eri makuisia, lateksittomia… Suurin osa myymistämme kondomeista on myös vegaanisia, eli ne eivät sisällä kaseiinia.

Kondomien lisäksi meiltä saat reilunkokoiset ja uskomattoman ohuet suuseksisuojat. Monenmakuisina. Sillä pöpöt liikkuvat myös suuseksin välityksellä, vaikka tämä usein turvaseksivalistuksessa unohdetaan.

ESP ~ Kondomit

Kondomien osalta turvallisuus- ja kestävyystekijöiden lisäksi tänä päivänä on ajateltava myös missä ja minkälaisissa olosuhteissa tuote valmistetaan. Etsimme pitkään ns. läpinäkyvää kondominvalmistajaa, ja löysimme ESP:n. Jotta myös kuluttajat tietäisivät missä ja miten heidän ehkäisyvälineensä on valmistettu!

ESP-kondomit valmistaa Medical-Latex SDN BHD, joka on Saksalaisen Beiersdorf AG:n tytäryhtiö. Beiersdorf on yksin suurimpia ihonhoitotuotteiden valmistajia maailmassa. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat mm. Labello, Nivea, Eucerin ja Hansaplast. Medical-Latex tutkii, kehittää ja valmistaa korkealaatuisia kondomeja ja muita seksuaaliterveystuotteita Beiersdorf-yhtiön alaisuudessa Malesiassa – siis siellä, missä kumipuutkin kasvavat.

ESP tulee osuvasti sanoista Enjoyable Safe Pleasure.

Yhtiön jokainen kondomierä käy läpi tarkan testausprotokollan ennen kuin se pääsee jakeluun. Tehdas huolehtii myös ympäristöstä: esimerkiksi kondomien valmistuksessa käytettävä ammonjakki ei pääse luontoon tekemään tuhojaan ja samoin se puhdistetaan kondomeista ennen pakkaamista, eikä siten myöskään herkistä käyttäjää! Naisten pyörittämänä yrityksenä arvostamme myös suuresti sitä, että he palkkaavat mielellään naistyöntekijöitä ja huolehtivat myös työntekijöidensä hyvinvoinnista.

ESP-kondomit ovat nopeasti nousseet asiakkaidemme suosikeiksi ja palaute on ollut erittäin positiivista kautta linjan.

Koulutukset

Olemme järjestäneet myymälässämme kondomeihin liittyviä koulutustuokioita eri alojen ammattilaisille sekä olleet mukana lukuisissa kondomien jakeluun liittyvissä kampanjoissa. Alla tulostettava ajatustenherättäjä kondomiasenteisiin liittyen. Kun kondomi ei ole meidän mielestä mikään välttämätön paha ja seksintappaja vaan nimenomaan positiivinen ja hauska asia, joka tuo lisämielihyvää seksiin ja jonka laittamisen ei pitäisi olla nolo aktinkeskeytys vaan osa esileikkiä, josta molemmat voisivat nauttia!

Mainos oli osana kondomikoulutusiltapäivää syksyllä 2013.

Kondomi on asennekysymys (PDF mainos/tiedote)